OI ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ
Η ΝΕΟΔΟΜΗ ιδρύθηκε το 1991, από τον Δημήτρη Γκουλιάρα (Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο) και από τον Φώτη Τσίμπο (Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο) με αντικείμενο δραστηριοποίησης τον τομέα των Κατασκευών, της Ενέργειας και του Real Estate. Σήμερα αποτελεί μία καινοτόμο επιχειρηματική δύναμη, από τις πλέον σημαντικές εταιρίες του χώρου. Εδρεύει στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, διατηρώντας γραφεία και στις δύο πόλεις.

ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ
Η συνδυαστική δράση αποτελεί το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο συγκριτικό της πλεονέκτημα. Πέρα από την αυτόνομη ανάπτυξη του κάθε τομέα, η από κοινού δραστηριοποίησή τους στοχεύει στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την άρτια υλοποίηση τεχνικών έργων, την προώθηση επενδυτικών σχεδίων, καθώς και τη στήριξη επενδύσεων που αφορούν σε περιβαλλοντικά - ενεργειακά θέματα.

Όλα αυτά προσδίδουν στη ΝΕΟΔΟΜΗ σαφές προβάδισμα και ένα άκρως καινοτόμο προφίλ, που συναντάται σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, την ποιότητα και τη συνέπεια στην αποπεράτωση κάθε ανειλημμένου έργου, η εταιρία έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μία κορυφαία δύναμη του χώρου και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.


ΤΟ TARGET GROUP

Η ΝΕΟΔΟΜΗ είναι σε θέση να καλύψει κάθε κατασκευαστική ανάγκη, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα ευρύ το φάσμα του εν δυνάμει, αλλά και υπάρχοντος πελατολογίου της. Συγκεκριμένα απευθύνεται:

Σε βιομηχανίες
Σε κατασκευαστικές εταιρίες και μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους
Σε ιδιώτες, αναλαμβάνοντας ιδιωτικά έργα που αφορούν ανακαινίσεις,ανάπτυξη κτιρίων γραφείων, κατοικίες κατά παραγγελία κ.λπ.
Στο Δημόσιο

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
Όπως αρμόζει σε μία επιχειρηματική δύναμη τέτοιου βεληνεκούς, οι δραστηριότητες της εταιρίας δεν περιορίζονται μόνο στην Ελλάδα. Η Κύπρος, η Τουρκία, οι υπόλοιπες χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, συμπεριλαμβάνονται επίσης στο πεδίο δράσης της.
 

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
Κατανοώντας την αναγκαιότητα ύπαρξης κατάλληλων συνεργατών στην άρτια υλοποίηση κάθε έργου, η ΝΕΟΔΟΜΗ έχει συνάψει στρατηγικές συνεργασίες σε θέματα μελετών με μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία της χώρας. Παράλληλα ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών υπάρχει και στο εξωτερικό, με κύριο αντικείμενο τον τομέα της ενέργειας.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΝΕΟΔΟΜΗ υπογράφει σημαντικά έργα και εκτός των Ελληνικών συνόρων, στα πλαίσια συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκά προγράμματα. Επιπλέον, σε πολλά από τα projects που αναλαμβάνει, απαιτούνται ενέργειες που ξεκινούν με την υποβολή προτάσεων σε εθνικούς αναπτυξιακούς νόμους ή προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και καταλήγουν στην άριστη υλοποίηση αυτών των προτάσεων, με κατασκευή μονάδων με το «κλειδί στο χέρι».

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001-2000
Από το 2004 η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001-2000. Συγκεκριμένα, ο φορέας Πιστοποίησης TUV HELLAS (TUV NORD) Α.Ε. πιστοποιεί βάσει των διαδικασιών TUV HELLAS, ότι η ΝΕΟΔΟΜΗ Α.Τ.Ε.Ε. έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας για το πεδίο εφαρμογής, κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων.ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31/12/2012

Θεσσαλονίκη : Γ. Γεννηματά 55Α, 55132 Καλαμαριά
Tηλ. : 2310 471382, Fax : 2310 471382
e-mail : neodomi@neodomi.gr

www.neodomi.gr

Δήλωση Νομικού Περιεχομένου
Design by Graphavenue | Development by Digitalbox
 
 
 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

"Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος σε βιομηχανικό κτίριο στην Κρήτη", Περιοδικό Κτίριο (Mάϊος 2002)

"Μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου για κάλυψη Ενεργειακών Αναγκών σε παραγωγικές μονάδες. Συμπεράσματα και προοπτικές.". Πρακτικά συνεδρίου. Πάτρα (Noέμβριος 2002)

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Συμμετοχή στο 7ο Εθνικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Ηλιακής Τεχνικής για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας, με θέμα: "Μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου για κάλυψη Ενεργειακών Αναγκών σε παραγωγικές μονάδες. Συμπεράσματα και προοπτικές". Πάτρα (Noέμβριος 2002)

EΚΘΕΣΕΙΣ

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση Energy Tech στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη (Aπρίλιος 2007)

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση Enertech στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στην Αθήνα (Οκτώβριος 2007)

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση EnergyRes στον πρώην Ανατολικό αερολιμένα (Ελληνικό) στην Αθήνα (Φεβρουάριος 2009)
 
NEWSLETTER

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English Greek Arabic Russian