ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

1. Κατασκευαστική
2. Ενεργειακή
3. Real Estate

H KATAΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική είναι μία τεχνική - κατασκευαστική εταιρία. Ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1991 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη μελέτη και κατασκευή γενικών και ειδικών τεχνικών έργων. Η ταχεία ανέλιξή της στον κλάδο των κατασκευών και η αλματώδης αύξηση του κύκλου εργασιών της, οδήγησε 9 χρόνια μετά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρίας στην Αθήνα, προκειμένου να γίνεται από εκεί ο συντονισμός των έργων στην Ν. Ελλάδα. Η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική κατέχει την τεχνογνωσία κατασκευής εξειδικευμένων έργων, όπως είναι τα βιομηχανικά κτίρια, τα κτίρια γραφείων, τα κτίρια ειδικού σκοπού, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τα ηλεκτρομηχανολογικά - ενεργειακά και τα περιβαλλοντικά έργα. Βρίσκεται στη sort list των μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων της χώρας (ΑΚΤΩΡ, J&P, ΓΕΚ), αναλαμβάνοντας υπεργολαβίες κλίμακας. Ακόμη, είναι από τις εταιρίες που προτείνονται από τη ΔΕΠΑΝΟΜ για έργα στον τομέα της υγείας (Νοσοκομεία, Διαγνωστικά κέντρα κ.λ.π.).

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Σημαντική παράμετρο της επιτυχίας της εταιρίας αποτελούν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, το δυναμικό της. Επαγγελματίες και επιστήμονες με άρτια τεχνική και πανεπιστημιακή κατάρτιση, σύγχρονη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική χωρίζεται σε δύο βασικές ομάδες:
α) στο προσωπικό με πολυετή τεχνική εμπειρία, πολλοί από τους οποίους αποτελούν στελέχη της εταιρίας από την ίδρυσή της
β) στο προσωπικό με πανεπιστημιακή κατάρτιση και σπουδές υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική έχει την πεποίθηση ότι η συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού αποτελεί επένδυση στην επιτυχία. Πρόκειται για μία κίνηση που συνδράμει στη διατήρηση του σύγχρονου επιχειρηματικού προφίλ της εταιρίας, αλλά και στη διαρκή αναβάθμιση των γνώσεων του προσωπικού της. Έτσι τα στελέχη συμμετέχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια και προγράμματα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να διασφαλίζεται ένα υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, που με τη σειρά του εγγυάται υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε κάθε κατασκευαστικό project.

Η ΥΠΟΔΟΜΗ
Η δυνατότητα πλήρους κάλυψης κάθε σύγχρονης κατασκευαστικής ανάγκης προϋποθέτει και την ύπαρξη του κατάλληλου εξοπλισμού. Έτσι η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική έχει επενδύσει και στην υλικοτεχνική της υποδομή, διαθέτοντας υπερσύγχρονο τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, που μπορεί να ανταποκριθεί στα ζητούμενα και των πλέον απαιτητικών κατασκευαστικών έργων.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική δραστηριοποιείται στους ακόλουθους τομείς έργων:

Μελέτη και κατασκευή γενικών έργων
·  Οικοδομικά έργα
·  Βιομηχανικά κτίρια
·  Αθλητικές εγκαταστάσεις
·  Αναστηλώσεις - Ανακαινίσεις
·  Ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές
·  Υδραυλικά έργα
·  Έργα περιβάλλοντος

Σχεδιασμός και κατασκευή ειδικών έργων
·  Αναστηλώσεις διατηρητέων μνημείων
·  Κατασκευή χώρων υγειονομικής ταφής απορριμμάτων (Χ.Υ.Τ.Α)
·  Λιμνοδεξαμενές - Υδατοδεξαμενές
·  Αποστραγγίσεις συνεχείς και σημειακές
·  Βιολογικοί καθαρισμοί
·  Εσωτερικές διαρρυθμίσεις κλίμακας
·  Εξοικονόμηση ενέργειας με εφαρμογές ΑΠΕ
·  Εκκλησιαστικά έργα


ΤΑ ΕΡΓΑ
SYNTHIA POLIS: Ένα πρότυπο μοντέλο δυναμικής ανάπτυξης
Η ΝΕΟΔΟΜΗ, πάντα πρωτοπόρος στη σύλληψη και υλοποίηση καινοτόμων ιδεών στον τομέα των κατασκευών, των περιβαλλοντικών και ενεργειακών projects, στρέφει το επιχειρηματικό της ενδιαφέρον στη Σίνδο, θέτοντας τις βάσεις ενός πρότυπου μοντέλου δυναμικής ανάπτυξης της περιοχής.
Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον της ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική εστιάζεται στην περιοχή κοντά στα Τ.Ε.Ι., περιοχή οικιστικά και οικονομικά αναξιοποίητη, η οποία δημιουργεί μία νέα προοπτική. Πρόκειται για μία έκταση 1.000 στρεμμάτων που προσφέρεται για την επέκταση της Σίνδου, για το κτίσιμο της νέας πολιτείας.
Αυτή η νέα πολιτεία φιλοδοξεί να αποτελέσει τον πυρήνα της διαχείρισης των 100.000 πολιτών του δήμου σε πρώτη φάση και αμέσως μετά να δημιουργήσει ευρύτερο χώρο αγοράς των περιοχών που περιτριγυρίζουν τον Εχέδωρο.
Η ΝΕΟΔΟΜΗ Κατασκευαστική τοποθετεί το δικό της επιχειρηματικό ενδιαφέρον στον πυρήνα της νέας πολιτείας, όπου η αξιοποίηση των οικονομικών ευκαιριών, οδηγούν στη δημιουργία ενός σύγχρονου οικιστικού, κοινωνικού και πολιτιστικού ιστού. Ήδη σήμερα υπογράφει το SYNTHIA POLIS I, το πρώτο μίας σειράς κτιρίων. Πρόκειται για ένα τετραώροφο κτίριο, απόλυτα εναρμονισμένο στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, που αποτελείται από 50 φοιτητικές κατοικίες (studios) άριστης κατασκευής και απευθύνεται σε όσους θέλουν να επενδύσουν με καλές αποδόσεις, σε ένα κτίριο σύγχρονων προδιαγραφών. Κάθε studio έχει εμβαδόν από 30.20 m2 έως 38.62 m2 και είναι αυτόνομο, πλήρως εξοπλισμένο και με κλιματισμό. Το έργο αυτό αποτελεί τον πιλότο για την υλοποίηση του σχεδίου Ανάπτυξης Δικτύου Ιδιωτικών Φοιτητικών Εστιών.

Θεσσαλονίκη : Γ. Γεννηματά 55Α, 55132 Καλαμαριά
Tηλ. : 2310 471382, Fax : 2310 471382
e-mail : neodomi@neodomi.gr

www.neodomi.gr

Δήλωση Νομικού Περιεχομένου
Design by Graphavenue | Development by Digitalbox
 
 
 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

"Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού συστήματος σε βιομηχανικό κτίριο στην Κρήτη", Περιοδικό Κτίριο (Mάϊος 2002)

"Μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου για κάλυψη Ενεργειακών Αναγκών σε παραγωγικές μονάδες. Συμπεράσματα και προοπτικές.". Πρακτικά συνεδρίου. Πάτρα (Noέμβριος 2002)

ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Συμμετοχή στο 7ο Εθνικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Ηλιακής Τεχνικής για τις Ήπιες Μορφές Ενέργειας, με θέμα: "Μελέτη και κατασκευή Φωτοβολταϊκού πάρκου για κάλυψη Ενεργειακών Αναγκών σε παραγωγικές μονάδες. Συμπεράσματα και προοπτικές". Πάτρα (Noέμβριος 2002)

EΚΘΕΣΕΙΣ

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση Energy Tech στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη (Aπρίλιος 2007)

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση Enertech στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO PALACE στην Αθήνα (Οκτώβριος 2007)

Συμμετοχή της ΝΕΟΔΟΜΗ Ενεργειακή στην έκθεση EnergyRes στον πρώην Ανατολικό αερολιμένα (Ελληνικό) στην Αθήνα (Φεβρουάριος 2009)
 
NEWSLETTER

 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
English Greek Arabic Russian